Δε φαντάζεστε πόσο κοστίζει αυτό το άγαλμα του Monster Hunter (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι φτιαγμένο από χρυσό και ασήμι
12 Νοεμβρίου 2019 15:05
Δε φαντάζεστε πόσο κοστίζει αυτό το άγαλμα του Monster Hunter (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά Monster Hunter συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες της Capcom, με το πρόσφατο κεφάλαιο Monster Hunter World να μετράει πάνω από 14 εκ. πωλήσεις. Το franchise όπου να ναι κλείνει τα 15 χρόνια ζωής του και για να το γιορτάσει, το ιαπωνικό κατάστημα U-treasure δημιούργησε ένα άγαλμα ενός δράκου, φτιαγμένο από χρυσό ή και ασήμι, το οποίο προφανέστατα έχει… τσουχτερή τιμή.

Όταν λέμε τσουχτερή τιμή το εννοούμε και αυτό διότι κοστίζει όσο 2,667 αντίγραφα του Monster Hunter World. Συγκεκριμένα, η συνολική του αξία ανέρχεται στα 8.8 εκατομμύρια YEN, κάτι που μεταφράζεται ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου στα $80.000. Ο δράκος είναι φτιαγμένος από χρυσό ή ασήμι, ενώ έρχεται με γυάλινο κουτί και οι διαστάσεις του είναι 7,5 εκατοστά σε πλάτος, 15,5 εκατοστά ύψος και ζυγίζει μόλις 600 γραμμάρια.

Ωστόσο, αν σας φαίνεται πολύ ακριβό αυτό, υπάρχει και η φθηνότερη έκδοσή του με το κόστος του αγγίζει τα $8000. Τέλος, μπορείτε να αγοράσετε και τους δύο δράκους μαζί σε ένα πακέτο με συνολική αξία τα $150.000, λίγο ακριβότερο δηλαδή από ένα Tesla Model S.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από τα αγάλματα:

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.