Diablo IV: Θα υπάρχουν microtransactions αλλά μόνο σε cosmetic αντικείμενα

Το ξεκαθαρίζει ο lead designer
11 Νοεμβρίου 2019 08:59
Diablo IV: Θα υπάρχουν microtransactions αλλά μόνο σε cosmetic αντικείμενα

Το Diablo IV ανακοινώθηκε από την Blizzard κατά τη διάρκεια της BlizzCon 2019. Παρόλο που βρισκόμαστε ακόμη μακριά από την κυκλοφορία του έρχονται διάφορες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως στον τίτλο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να «καβαλήσουν» διάφορα mounts όπως στο World of Warcraft για να γίνονται μικρότερες οι αποστάσεις από το ένα σημείο στο άλλο.

Πλέον, μαθαίνουμε πως ο τίτλος θα έχει και microtransactions, αλλά μόνο σε cosmetic αντικείμενα όπως είναι τα skins. Ο twitch streamer Quin69, πήρε συνέντευξη τον Joe Shely, lead designer του Diablo IV, και μίλησαν για διάφορα θέματα για το τέταρτο κεφάλαιο του διάσημου franchise.

Επειδή το βίντεο είναι μεγάλο σε διάρκεια, το PCGamesN, δημοσίευσε τα κυριότερα σημεία από τη συνέντευξη. Αρχικά μαθαίνουμε πως το παιχνίδι θα λάβει διάφορα expansions, ενώ o Shely είπε χαρακτηριστικά πως στο Diablo IV οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν διάφορα cosmetic αντικείμενα. Αμέσως μετά, ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει πως ο τίτλος θα έχει microtransactions και εκείνος απάντησε ναι, αλλά μόνο σε skins και όχι για να βελτιώσει κάποιος το build του και να γίνει δυνατότερος.

Το Diablo IV αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, Xbox One και PlayStation 4.