Νέο στούντιο από το PlayStation στη Μαλαισία

Σε βοηθητικό ρόλο
09 Νοεμβρίου 2019 17:04
Νέο στούντιο από το PlayStation στη Μαλαισία

Όπως μεταφέρει το gamesindustry.biz, το PlayStation  σκοπεύει να ανοίξει ένα νέο στούντιο στη Μαλαισία το 2020. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα της εταιρίας στη Νοτιοανατολική Ασία, η οποία και θα έχει βοηθητικό ρόλο, παρέχοντας στα υπόλοιπα Worldwide Studios της Sony art assets και animations.

Ο Υπουργός Επικοινωνιών και Πολυμέσων της Μαλαισίας δήλωσε:

Με τη δημιουργία αυτή, η Μαλαισία θα συνεργάζεται στενά με τα Worldwide Studios της Sony Interactive Entertainment για να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για την τοπική και περιφερειακή βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Μαζί, θα εργαστούμε για την ανάδειξη δημιουργικών ταλέντων από τη Μαλαισία και θα δημιουργήσουμε ακόμη και μια συνεργασία με τους τοπικούς εκπαιδευτικούς εταίρους μας. Αυτό θα διασφαλίσει την υποστήριξη και την ανάπτυξη της βιομηχανίας αυτής στη χώρα μας.

Πρακτικά, η νέα αυτή ομάδα του PlayStation θα έρθει να σταθεί δίπλα στις Guerrilla Games, Japan Studio, Insomniac, Media Molecule, Naughty Dog, Polyphony Digital, London Studio, Sucker Punch και τα υπόλοιπα στούντιο της Sony, βοηθώντας με τα animations και την παραγωγή assets.

Tags: