Επίσημο: Η PC έκδοση του Death Stranding δεν θα είναι αποκλειστική στο Epic Games Store

Ταυτόχρονη κυκλοφορία στο Steam
09 Νοεμβρίου 2019 13:39
Επίσημο: Η PC έκδοση του Death Stranding δεν θα είναι αποκλειστική στο Epic Games Store

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς στις αρχές του καλοκαιριού του 2020. Η 505 Games ανέλαβε τα χρέη του publisher για την PC έκδοση και αυτό έκανε πολλούς να πιστεύουν πως το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικό στο Epic Games Store, όπως έκανε πρόσφατα η εταιρία με το Control.

Τώρα, η 505 ανακοίνωσε επίσημα πως η PC έκδοση του Death Stranding δεν θα είναι αποκλειστική στο Epic Games Store. Η εταιρία επισήμανε πως έλαβε εκατοντάδες μηνύματα από τους fans, τους οποίους και διαβεβαίωσε για το ταυτόχρονο ντεμπούτο στο Steam.

Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση, η 505 Games ανάρτησε τις σελίδες του Death Stranding στα Steam και Epic Games Store. Η PC έκδοση του παιχνιδιού είναι πλέον διαθέσιμη για προ-παραγγελία και μπορείτε να τη βρείτε μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους στο κατάστημα της επιλογής σας.

Steam

Epic Games Store

Για την ώρα το Death Stranding είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 4. Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.