Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo 5: Guardians [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Δείτε το νέο συγκλονιστικό live-action trailer
30 Μαρτίου 2015 06:29
Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo 5: Guardians [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Ήταν αναμενόμενο ότι αυτή την Κυριακή θα αποκαλυπτόνταν ένα ακόμη κομμάτι της αλήθειας στην ιστορία μεταξύ των Chief και Locke, μόνο που αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο. Μέσω ενός live action trailer, που προβλήθηκε κατά την διάρκεια του Season 5 finale του The Walking Dead, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo 5: Guardians, το οποίο τοποθετείται για τις 27 Οκτωβρίου του 2015 αποκλειστικά στο Xbox One.

Το πιο συγκλονιστικό της υπόθεσης όμως ήταν το live action trailer του Halo 5. Πολύ απλά δεν έχουμε ξαναδεί τον Chief σε αυτή την μειονεκτική θέση και μόνο το σκηνικό αυτό βάζει για τα κανονικά φωτιά στην υπόθεση του #HUNTtheTRUTH

Δείτε το trailer και θα καταλάβετε. Έτοιμοι να μάθετε την αλήθεια στις 27 Οκτωβρίου;

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Λίγη ώρα μετά η Microsoft δημοσίευσε ένα δεύτερο live action trailer. Κάθε ιστορία έχει διπλή όψη, όπως αναφέρει η διαφημιστική καμπάνια και σε αυτό βλέπουμε τον Agent Locke στην θέση του Chief. Ο Spartan 117 προτάσσει το όπλο του στον Locke και λέει "You've completed your mission Agent Locke. Mine is just beginning." δηλαδή "Η αποστολή σου ολοκληρώθηκε Spartan Locke. Η δικιά μου τώρα ξεκινά". Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πάρα πολλά για να αναλυθούν οπότε περιμένουμε τις σκέψεις σας στα σχόλια για το τι μπορεί να συμβαίνει.

H υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο και η 343 Industries έχει δημιουργήσει ένα πρωτοφανές μυστήριο γύρω από το πέμπτο κεφάλαιο της σειράς.

Tags: