Νέα πρωτοβουλία του PlayStation για τα indie παιχνίδια – Επικεφαλής ο Shuhei Yoshida 

Διοικητικές αλλαγές στη Sony

Νέα πρωτοβουλία του PlayStation για τα indie παιχνίδια – Επικεφαλής ο Shuhei Yoshida

Μέσα από δελτίο Τύπου που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την προαγωγή του Hermen Hulst της Guerrilla Games σε ‘Head of Worldwide Studios’. Ωστόσο, ο μετασχηματισμός του PlayStation δεν σταμάτησε εκεί.

Ο εξαιρετικά αγαπητός από την κοινότητα Shuhei Yoshida, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος των Worldwide Studios, θα αναλάβει νέες ευθηνές. Συγκεκριμένα, ο Yoshida θα αφήσει τη θέση του και θα αναλάβει να κατευθύνει την ολοκαίνουργια πρωτοβουλία της Sony, εστιάζοντας στη συνεργασία με εξωτερικούς ανεξάρτητους δημιουργός.

Ο βετεράνος του PlayStation πλέον θα αναφέρεται κατευθείαν στον Jim Ryan, πρόεδρο του PlayStation. Μεταξύ άλλων θα φροντίζει η ποικιλόμορφη κοινότητα των ανεξάρτητων δημιουργών να έχει τα εργαλεία, την τεχνολογία και τις υπηρεσίες για να προσεγγίσει επιτυχώς την μεγάλη κοινότητα από gamers του PlayStation.

Ο Jim Ryan δήλωσε:

Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τον Shu Yoshida ως επικεφαλής αυτής της νέας πρωτοβουλίας. Όλοι γνωρίζουν πόσο παθιασμένος είναι ο Shu για τα indie παιχνίδια - είναι ζωτικής σημασίας για τη βιομηχανία, καθιστώντας το πορτοφόλιο περιεχομένου μας τόσο ξεχωριστό για τους παίκτες. Αυτές οι δημιουργικές εμπειρίες αξίζουν προσοχή και έναν ‘πρωταθλητή’ του PlayStation, όπως ο Shu, που θα εξασφαλίσει ότι ολόκληρη η SIE φροντίζει για την καλύτερη δυνατή συνεργασία με ανεξάρτητους δημιουργούς, μέσα από μια κουλτούρα υποστήριξης που θα γιορτάζει τη συνεισφορά τους στις πλατφόρμες PlayStation.

0 comment(s)