Εκνευρισμός και παράπονα με την PC έκδοση του Red Dead Redemption II 

Δεν ξεκίνησε με το δεξί ο Rockstar Games Launcher

Εκνευρισμός και παράπονα με την PC έκδοση του Red Dead Redemption II

Το Red Dead Redemption II έκανε το ντεμπούτο του το προηγούμενο εικοσιτετράωρο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δυστυχώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν με παράπονα. Συγκεκριμένα, οι PC gamers γέμισαν με σχόλια και δημοσιεύσεις το Reddit και το Twitter.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι το παιχνίδι δεν τρέχει με καλή απόδοση σε συστήματα που πληρούν τις απαιτήσεις, ενώ άλλη αντιμετωπίζουν χαμηλά FPS στα cutscenes, προβλήματα με το ποντίκι και τα μενού, προβλήματα με το Online και πολλά ακόμη. Το χειρότερο ήταν πως εκατοντάδες παίκτες δεν μπορούσαν να ανοίξουν τον τίτλο και το Rockstar Games Launcher τους έβγαζε errors ή είχαν συχνά crashes, όταν το παιχνίδι τελικά άνοιγε.

Για αρχή η Rockstar προτείνει να κάνετε χρήση των πιο πρόσφατων drivers πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Παράλληλα, το στούντιο έχει ετοιμάσει και έναν οδηγό με τα συχνότερα προβλήματα και κάποιες πιθανές λύσεις.

Τέλος, η εταιρία κυκλοφόρησε και ένα update για το Rockstar Games Launcher, το οποίο διορθώνει μερικά από τα προβλήματα που συνάντησαν οι παίκτες και σχετίζονται με αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κοινότητα έχει βρει λύση για το πρόβλημα του παιχνιδιού που έκανε χρήση του 100% του επεξεργαστή, καθώς και για άλλα θέματα. Μπορείτε να επισκεφτείτε το σχετικό θέμα στο Reddit πατώντας εδώ.

22 σχολιο(α)