Το Twitch χάνει ένα ακόμη μεγάλο όνομα – Συμβόλαιο με το YouTube για τον CouRage

Ξεκίνησε ο πόλεμος των streaming υπηρεσιών;
05 Νοεμβρίου 2019 10:14
Το Twitch χάνει ένα ακόμη μεγάλο όνομα – Συμβόλαιο με το YouTube για τον CouRage

Η Google έρχεται να βαδίσει στο μονοπάτι που χάραξε η Microsoft, φέρνοντας με συμφωνίες αποκλειστικά στο Mixer τους πασίγνωστους streamers Tyler “Ninja” Blevins και Michael “Shroud” Grzesiek. Συγκεκριμένα, το Twitch έχασε ένα ακόμη μεγάλο όνομα, αφού ο Jack “CouRage” Dunlop ανακοίνωσε πως θα κάνει πλέον live streams αποκλειστικά στο YouTube Live.

Ο CouRage ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Fortnite streamers, έχοντας περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch, τους οποίους θα αφήσει πίσω του έπειτα από τη συμφωνία με την Google. Το πρώτο stream του στο YouTube θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη, 5 Νοεμβρίου.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που αφορά την ανακοίνωση, ο streamer δήλωσε:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίζω να επεκτείνω τη σχέση μου με το κοινό μου στο YouTube, καθώς που θα αξιοποιήσω την πλατφόρμα για νέες συνεργασίες και εμπειρίες. Αυτή η συμφωνία με το YouTube θα μου επιτρέπει να δημιουργώ περισσότερο περιεχόμενο και να αλληλεπιδρώ με τους οπαδούς μου σε πραγματικό χρόνο. Είμαι πολύ τυχερός που κάνω ό, τι κάνω σε καθημερινή βάση και καλωσορίζω τους οπαδούς μου στην επόμενη φάση του ταξιδιού μου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση και το οποίο μετρά ήδη σχεδόν δύο εκατομμύρια views.

Tags: