Halo Reach: Αποκαλύφθηκαν οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το PC

Οι προτεινόμενες απαιτήσεις αναμένονται μελλοντικά
04 Νοεμβρίου 2019 08:45
Halo Reach: Αποκαλύφθηκαν οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το PC

Τον περασμένο Μάρτιο η 343 Industries έκανε γνωστό πως σκοπεύει να φέρει το Halo: The Master Chief Collection στο PC, με το Halo Reach να είναι το πρώτο στη λίστα που θα καταφθάσει. Ύστερα από την beta του τίτλου που διεξάχθηκε λίγους μήνες πριν, η 343, μέσα από το Halo Waypoint αποκάλυψε τις PC απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι.

Με τη βοήθεια του Halo Insider προγράμματος έχουμε λάβει τα σχόλιά σας και εξετάζουμε τον τρόπο τον οποίο θα παίζει ο τίτλος σε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για την έκδοση του Halo Reach στο Steam.

Παρόλα αυτά, οι προτεινόμενες απαιτήσεις δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά πρόκειται να ανακοινωθούν μελλοντικά. Ωστόσο, αν θέλετε να τρέξετε τον τίτλο σε 1080p ή 4K οι απαιτήσεις είναι λίγο διαφορετικές.

Βρισκόμαστε στη διαδικασία δοκιμής περισσοτέρων συστημάτων με integrated γραφικά, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να πούμε περισσότερα. Ωστόσο, οι προδιαγραφές για την έκδοση των Windows Store είναι λίγο διαφορετικές και θα τις ανακοινώσουμε αργότερα.

Για την ιστορία, το Halo Reach ήταν υπό ανάπτυξη από την Bungie και κυκλοφόρησε το 2010 σημειώνοντας μια τεράστια επιτυχία για τη σειρά. Το Halo: The Master Chief Collection κυκλοφορεί για το Xbox One, ενώ η έκδοση του PC δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.