Overwatch 2: Αποκαλύφθηκε επίσημα και θα έχει campaign – Δείτε το επικό trailer

Το sequel θα έχει κανονικό story και PvE αποστολές
01 Νοεμβρίου 2019 21:24
Overwatch 2: Αποκαλύφθηκε επίσημα και θα έχει campaign – Δείτε το επικό trailer

Άλλη μια φήμη αποδείχθηκε αληθινή. Μαζί με το νέο expansion του World of Warcraft και το Diablo IV, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που είχε προγραμματίσει για την BlizzCon 2019, η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε επίσημα και το Overwatch 2. Το sequel του shooter που λάτρεψαν εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως αποκαλύφθηκε με ένα δραματικό και ιδιαίτερα εντυπωσιακό trailer διάρκειας οκτώ λεπτών. Σε αυτό βλέπουμε λατρεμένους χαρακτήρες από το πρώτο Overwatch να ρίχνονται στη μάχη.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως το Ovewatch 2 θα έχει κανονικό story campaign και δεν θα είναι αποκλειστικά multiplayer. Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να απολαύσετε άφθονες PvE αποστολές που θα σας ταξιδεύσουν σε διάφορες πόλεις.

Παράλληλα, θα υπάρχει και ένα νέο συνεργατικό mode. Ο λόγος γίνεται για τις Hero Missions που θα σας επιτρέπουν να αναβαθμίσετε τους ήρωές σας.

Φυσικά, το PvP κομμάτι έχει λάβει και αυτό την ίδια φροντίδα, με την Blizzard να έχει ετοιμάσει νέα modes, χαρακτηριστικά και ήρωες. Η εταιρία διευκρίνισε πως όλα τα κοσμητικά σας αντικείμενα από το πρώτο παιχνίδι θα μεταφερθούν και στο Overwatch 2.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό cinematic trailer, ένα trailer που παρουσιάζει όλα τα νέα gameplay χαρακτηριστικά του sequel, καθώς και ένα βίντεο που εξηγεί την ιστορία μέχρι τώρα.