TOW: Σταμάτησε το Destiny ο NikeFerrari

Ο γνωστός gamer-συλλέκτης στα δίχτυα του Bloodborne!
28 Μαρτίου 2015 12:41
TOW: Σταμάτησε το Destiny ο NikeFerrari

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη gaming κοινότητα της Ελλάδος -και όχι μόνο- η είδηση ότι ο NikeFerrarri, γνωστός gamer και συλλέκτης, έδωσε πρόωρα τέλος στην καριέρα του στο Destiny. Πηγές του διαδικτύου αναφέρουν πως αυτή η απρόσμενη απομάκρυνση του 34χρονου άντρα οφείλεται στην κυκλοφορία του Bloodborne. 

Οι φήμες ωστόσο οργιάζουν και η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο μυστηριώδης διότι είναι γνωστό πως ο NikeFerrari ήταν από αυτούς που δεν είχαν ιδιαίτερη επαφή με το σύμπαν των παιχνιδιών της FromSoftware. Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδαν leaked photos από την gaming δραστηριότητα στη γνωστή online υπηρεσία PlayStation Network. 

Ήδη η κοινότητα του Destiny έχει ξεσηκωθεί στο άκουσμα αυτής της -κατά γενική ομολογία- απρόσμενης εξελιξης με τα πρώτα petitions για την επιστροφή του Nike στον κόσμο του σύμπαντος της Bungie να είναι γεγονός. Τώρα πια μένει να επιβεβαιωθούν οι φήμες από τον ίδιο. 

Εμείς θα σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε νεότερο.

__________________

Trolling of the Week

Από σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα Σαββατιάτικη στήλη χαλαρής, σαρκαστικής και σατυρικής διάθεσης, από γεγονότα ή καταστάσεις που αφορούν, είτε το site και την κοινότητά του, είτε τη gaming βιομηχανία γενικότερα.

Tags: