Το Nintendo Switch ασταμάτητο φτάνει τα 41 εκ. – Πουλήθηκαν 2 εκ. Switch Lite σε δέκα μέρες 

Σαρώνουν και οι αποκλειστικοί του τίτλοι

Το Nintendo Switch ασταμάτητο φτάνει τα 41 εκ. – Πουλήθηκαν 2 εκ. Switch Lite σε δέκα μέρες

Η Nintendo αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, αποκαλύπτοντας μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την πορεία του Nintendo Switch στην αγορά.

Συγκεκριμένα, η υβριδική κονσόλα της Nintendo διαγράφει μια εξαιρετικά εντυπωσιακή εμπορική πορεία και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου έχει πουλήσει 41.67 εκατομμύρια. Στο νούμερο αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι πωλήσεις του Nintendo Switch Lite που έφτασαν τα 1.95 εκατομμύρια σε μόλις έντεκα ημέρες.

H Lite εκδοχή της κονσόλας φαίνεται να ξεκίνησε περίφημα, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως συνολικά η πλατφόρμα σημειώνει αντίστοιχη επιτυχία με το PlayStation 2 και το PlayStation 4, πάντα με σημείο αναφοράς τους 31 μήνες που βρίσκεται στην αγορά.

Όσον αφορά τα παιχνίδια τώρα, μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί 246 εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτό σημαίνει πως κατά μέσο όρο, κάθε κάτοχος Nintendo Switch έχει περίπου 6 παιχνίδια. Ειδική αναφορά αξίζει στο The Legend of Zelda: Link's Awakening που πούλησε 3 εκατομμύρια αντίτυπα στις πρώτες δέκα μέρες του, καθώς και στο Mario Kart 8 Deluxe που έφτασε σχεδόν τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πιο επιτυχημένα αποκλειστικά παιχνίδια του Nintendo Switch.

4 σχολιο(α)