Χάνει το τρένο του 2015 και το The Legend of Zelda του Wii U

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Aonuma
27 Μαρτίου 2015 22:50
Χάνει το τρένο του 2015 και το The Legend of Zelda του Wii U

Μέσω ενός video που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του The Legend of Zelda στο Facebook, ανακοινώθηκε πως το πολυαναμενόμενο The Legend of Zelda Wii U θα καθυστερήσει περαιτέρω, χάνοντας έτσι το "τρένο" του 2015. Στο video που θα δείτε παρακάτω, μιλάει ο παραγωγός των Zelda, Eiji Aonuma, λέγοντας ότι η νούμερο ένα προτεραιότητα του στούντιο δεν είναι να το κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 αλλά να δημιουργήσουν το καλύτερο Zelda μέχρι στιγμής. 

O λόγος που συνέβη αυτό είναι ότι η ομάδα ανάπτυξης ανακάλυψε πολλές νέες δυνατότητες στο παιχνίδι, που θέλουν χρόνο για να ενσωματωθούν σωστά και το αποτέλεσμα να είναι ακόμη καλύτερο. Πιθανώς όλα αυτά να σχετίζονται με τον ανοιχτό κόσμο -τον πρώτο της σειράς- που θέλει να φτιάξει ο Aonuma για το Zelda του Wii U. Επομένως, ο τίτλος δεν θα εμφανιστεί στην Ε3 του 2015 όπως αναμενόταν αρχικά. 

Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή χάθηκε ένας ακόμη σημαντικός τίτλος για το 2015 αλλά πολύ περισσότερο ένα exclusive που θα έριχνε τα φώτα της δημοσιότητας και το μερίδιο των πωλήσεων προς το Wii U. 

Eiji Aonuma, producer of The Legend of Zelda, has a message to share. Please take a look at this video.

Posted by The Legend of Zelda on Friday, 27 March 2015
Tags: