Call of Duty: Modern Warfare | Ξεπέρασε το ντεμπούτο του Black Ops 4 στην Αγγλία

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον τίτλο της Activision
28 Οκτωβρίου 2019 15:42
Call of Duty: Modern Warfare | Ξεπέρασε το ντεμπούτο του Black Ops 4 στην Αγγλία

Το Call of Duty: Modern Warfare είναι ο βασιλιάς των UK Charts, αφού ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 26 Οκτωβρίου. Ο τίτλος της Activision τα πήγε εξαιρετικά, καταφέρνοντας μόνο όσον αφορά τα φυσικά αντίτυπα να πουλήσει 39% περισσότερο από το Call of Duty: Black Ops 4 στη launch εβδομάδα του. Για την ιστορία το 62% των πωλήσεων σημειώθηκε στο PS4 και το 38% στο Xbox One.

Συνεχίζοντας με τις νέες κυκλοφορίες, παρά τα προβλήματά του, το WWE 2K20 κατέλαβε την τρίτη θέση, με τις πωλήσεις του να είναι 31% λιγότερες σε σχέση με τον προκάτοχό του. Στην τέταρτη θέση συναντάμε το The Outer Worlds της Obsidian. Ο τίτλος κυκλοφόρησε στην ίδια εβδομάδα με το Call of Duty και συγχρόνως ήταν διαθέσιμος από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass και αυτό δείχνει πως ήταν κυρίως μια πειραματική κυκλοφορία για την Take-Two. Ανεξαρτήτως, το παιχνίδι φαίνεται να ξεκίνησε με το δεξί. Αξιοσημείωτο είναι πως το 78% των πωλήσεων είναι στο PS4 και μόλις το 22% στο Xbox One, πράγμα λογικό αν αναλογιστούμε την διαθεσιμότητα του παιχνιδιού στην συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft.

Τέλος, την πέμπτη θέση κατέλαβε το MediEvil του PS4.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την προηγούμενη εβδομάδα.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. FIFA 20
  3. WWE 2K20
  4. The Outer Worlds
  5. MediEvil
  6. Mario Kart 8: Deluxe
  7. Ring Fit Adventure
  8. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
  9. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
  10. Minecraft (Switch Edition)