Φήμη: Το Overwatch 2 θα αποκαλυφθεί στη BlizzCon 2019; -Έρχεται με νέους χαρακτήρες και PvE αποστολές

Μια ανάσα μακριά από την πλήρη αποκάλυψη;
28 Οκτωβρίου 2019 08:38
Φήμη: Το Overwatch 2 θα αποκαλυφθεί στη BlizzCon 2019; -Έρχεται με νέους χαρακτήρες και PvE αποστολές

Στις αρχές του καλοκαιριού σας είχαμε ενημερώσει πως η Blizzard ακύρωσε έναν StarCraft FPS τίτλο ώστε να επικεντρωθεί στα Overwatch 2 και Diablo 4. Με τη BlizzCon 2019 να βρίσκεται μια ανάσα μακριά, φαίνεται πως ο PvP-FPS τίτλος της εταιρίας θα αποκαλυφθεί και επίσημα. Σύμφωνα με μία νέα πηγή, αλλά και ένα έγγραφο της BlizzCon που διέρρευσε, το δεύτερο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise πρόκειται να αποκαλυφθεί αυτή την εβδομάδα.

Το ESPN, το οποίο απέκτησε αυτό το έγγραφο, με τη Blizzard να αναερνείται να απαντήσει στις παραπάνω φήμες, αναφέρει πως το Overwatch 2 θα εστιάζει πολύ στο story mode, ενώ θα διαθέτει νέο λογότυπο, ολοκαίνουργια modes, νέους χάρτες, νέους ήρωες και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά, όπως PvE αποστολές. Εκτός από τα παραπάνω, τα talents, αλλά και τα in-game items θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ μία από τις PvE αποστολές θα λαμβάνει χώρα στο Rio de Janeiro και θα μπορούν να παίξουν έως και τέσσερις παίκτες.

Το τι ετοιμάζει η Blizzard τελικά θα το μάθουμε σίγουρα σε μερικές ημέρες, αφού η BlizzCon 2019 ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή.