Τα παιχνίδια της EA φαίνεται πως θα επιστρέψουν στο Steam

Όπου υπάρχει ατμός…
27 Οκτωβρίου 2019 14:37
Τα παιχνίδια της EA φαίνεται πως θα επιστρέψουν στο Steam

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου μερικές φήμες που αφορούν τις PC εκδόσεις των παιχνιδιών της Electronic Arts. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter, RobotBrush, ανακάλυψε μια αλλαγή στη βάση δεδομένων του Steam, στην οποία φαίνεται να προστέθηκε μεταξύ άλλων το Dragon Age 2, με το εκτελέσιμο αρχείο να ανοίγει μέσα από το Origin.

Πρόκειται για μια πρακτική που έχουμε δει σε πολλά παιχνίδι στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα τους τίτλους της Ubisoft που ήταν διαθέσιμοι συγχρόνως στο Steam και στο Uplay, πριν η γαλλική εταιρία κάνει τη μετάβαση στο Epic Games Store.

Η φημολογία πραγματικά φούντωσε όταν η ίδια η EA ανάρτησε ένα σύντομο βίντεο στον επίσημο Twitter λογαριασμό της. Στο εν λόγω tweet βλέπουμε μια κούπα που περιλαμβάνει ένα ζεστό ρόφημα και το πλάνο εστιάζει κατά κάποιον τρόπο στο ατμό, κάνοντας λογοπαίγνιο πρακτικά με το όνομα της πλατφόρμας της Valve.

Η απόφαση της EA σίγουρα είναι περίεργη, καθώς το Origin έκανε το ντεμπούτο του πριν 8 περίπου χρόνια και ο αμερικανικός κολοσσός ήταν από τους πρώτους που αποχώρησαν από το Steam. Όπως όλα δείχνουν όμως, πολύ σύντομα η Electronic Arts θα ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή των PC παιχνιδιών της στο Steam. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.