Επίσημο: Καθυστερεί το The Last of Us Part II

Αναπάντεχη καθυστέρηση για τη μεγάλη αποκλειστικότητα του PS4
24 Οκτωβρίου 2019 17:22
Επίσημο: Καθυστερεί το The Last of Us Part II

Πριν από περίπου ένα μήνα η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου The Last Of Us Part II. Τώρα, το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Kotaku έρχεται να αποκαλύψει επικαλούμενο πηγές κοντά στην Naughty Dog πως ο τίτλος θα λάβει καθυστέρηση.

Το ταξίδι της Ellie δεν θα συνεχιστεί τελικά το Φεβρουάριο, αλλά αργότερα μέσα στην άνοιξη. Το Kotaku δεν αναφέρει ποια είναι η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Για την ιστορία, το The Last of Us Part II αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2016 κατά τη διάρκεια του PlayStation Experience εκείνης της χρονιάς. Η ημερομηνία κυκλοφορίας που είχε ορίσει η Sony είναι η Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου του 2020. Για την ώρα η εταιρία δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, αλλά αυτό πιθανότατα θα αλλάξει πολύ σύντομα.

Το The Last Of Us Part II μαζί με το Ghost Of Tsushima και το Death Stranding είναι μεταξύ των τελευταίων μεγάλων αποκλειστικών παιχνιδιών του PS4. Η Sony έχει ανακοινώσει πως το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020. Παραμένει άγνωστο αν η κονσόλα επόμενης γενιάς επηρέασε την απόφαση της εταιρίας.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως το Kotaku και ο Jason Schreier έχουν σχεδόν αλάνθαστο ιστορικό όσον αφορά τις διαρροές.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Ο εξίσου έμπιστος insider και διαχειριστής του gaming forum ResetERA, Daniel "ZhugeEX" Ahmad, έρχεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα του Kotaku. Με τη σειρά του επισημαίνει πως το παιχνίδι έλαβε καθυστέρηση περίπου τρείς μήνες. Αυτό σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει πιθανότατα τον Μάιο του 2020.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Είναι πλέον επίσημο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony, το The Last Of Us Part II θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου του 2020. Μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα της εταιρίας μέσα από το σύνδεσμο στο tweet που ακολουθεί.