The Last of Us Part II: Η Naughty Dog θέλει να δημιουργήσει τους πιο πολύπλοκους χαρακτήρες που έχουμε δει ποτέ

Και παράλληλα του πιο εκλεπτυσμένους
24 Οκτωβρίου 2019 12:29
The Last of Us Part II: Η Naughty Dog θέλει να δημιουργήσει τους πιο πολύπλοκους χαρακτήρες που έχουμε δει ποτέ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Official PlayStation Magazine η Halley Gross, μια από τους συγγραφείς του πολυαναμενόμενου The Last Of Us Part II, δήλωσε πως η Naughty Dog έχει στόχο να δημιουργήσει τους πιο πολύπλοκους και εκλεπτυσμένους χαρακτήρες που έχει γνωρίσει ποτέ η gaming βιομηχανία.

Παρακάτω θα βρείτε ενα σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών της.

Αυτή είναι η μακροβιότερη δουλειά στην οποία έχω συμμετάσχει στη ζωή μου. Μου έχει δοθεί η ευκαιρία να δουλεύω καθημερινά με σχεδιαστές, animators, ηχολήπτες και characters artists. Όλοι έχουμε το ίδιο όραμα. Να φτιάξουμε χαρακτήρες που θα είναι ότι πιο πολύπλοκο και εκλεπτυσμένο έχει περάσει από τη βιομηχανία. Όλα τα άτομα στην ομάδα προσφέρουν ο καθένας τις δεξιότητές τους. Είναι θαυμάσιο να βλέπεις τόσα φοβερά μυαλά να δουλεύουν μαζί, σε κάνει να αναρωτιέσαι «πως στο καλό δουλεύει ο εγκέφαλός τους έτσι;» Πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που πιστεύω ότι είναι μάγοι.

To The Last of Us Part II κυκλοφορεί στις 21 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο PS4 και όπως φαίνεται η Naughty Dog μοιάζει να είναι αρκετά φιλόδοξη για τον κόσμο και τους χαρακτήρες που δημιουργεί. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά το πιο πρόσφατο trailer του παιχνιδιού.