Nintendo και FIFA κυριαρχούν στην Αγγλία αυτή την εβδομάδα

Αρκετά αλλαγμένο το τοπίο των UK Charts
21 Οκτωβρίου 2019 14:14
Nintendo και FIFA κυριαρχούν στην Αγγλία αυτή την εβδομάδα

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα το FIFA 20 ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός τίτλος ήταν ο βασιλιάς των UK Charts για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 19 Οκτωβρίου. Ωστόσο, το FIFA δεν ήταν ο μοναδικός τίτλος της EA που βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα των βρετανικών charts. Η αμερικανική εταιρία κατέλαβε και την έβδομη θέση με το Plants vs Zombies: Battle for Neighborville που κυκλοφόρησε στις 18 του μήνα.

Ο άλλος μεγάλος νικητής της εβδομάδας ήταν το Nintendo Switch. Χάρη στην κυκλοφορία της Switch έκδοσης, το The Witcher III: Wild Hunt GOTY Edition επέστρεψε στα charts, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Μάλιστα, η κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Switch αύξησε τις πωλήσεις του τίτλου κατά 999% σε σχέση με την προηγουμένη εβδομάδα, με το παιχνίδι να πουλά μερικά αντίτυπα και στα PS4, Xbox One και PC.

Παράλληλα, το Mario Kart 8 Deluxe σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, συνεχίζοντας την απίστευτη εμπορική του πορεία. Το ολοκαίνουργιο IP της Nintendo, Ring Fit Adventure, έκανε το ντεμπούτο του στην πέμπτη θέση, ενώ στην πρώτη δεκάδα βρέθηκε και το The Legend of Zelda: Link's Awakening στην όγδδοοη θέση, καθώς και το Minecraft (Switch Edition) στην έκτη θέση.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την προηγούμενη εβδομάδα.

  1. FIFA 20
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
  4. The Witcher III: Wild Hunt GOTY Edition
  5. Ring Fit Adventure
  6. Minecraft (Switch Edition)
  7. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
  8. The Legend of Zelda: Link's Awakening
  9. Grand Theft Auto V
  10. Borderlands 3