Cyberpunk 2077: Ένα φανταστικό fan art φέρνει τον Geralt των Witcher στο μέλλον (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και έχει σκεφτεί την κάθε λεπτομέρεια
20 Οκτωβρίου 2019 17:13
Cyberpunk 2077: Ένα φανταστικό fan art φέρνει τον Geralt των Witcher στο μέλλον (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πως θα ήταν άραγε ο Geralt των Witcher στο μέλλον που απεικονίζει το σύμπαν του Cyberpunk 2077; Ακριβώς αυτό αναρωτήθηκε ο καλλιτέχνης RX Art, ο οποίος ανάρτησε στο λογαριασμό του στο ArtStation μια σειρά από πραγματικά εντυπωσιακές fan art εικόνες.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης ένωσε τους δύο κόσμους και απεικονίζει τον Geralt ως cyborg, κάνοντας ρεαλιστική πραγματικότητα όλες τις δυνατότητες που έχει ως Witcher. Συγκεκριμένα, φαντάστηκε ένα βιονικό χέρι μέσα από το οποίο θα μπορεί να έχει δυνάμεις όπως τα αντίστοιχα Signs. Αντί για poitions θα μπορεί να εισάγει στον οργανισμό του nanobots και να έχει αντίστοιχα οφέλη, ενώ αντί για τα Witcher Senses, θα χρησιμοποιούσε ένα σύστημα υποβοήθησης όρασης και ακοής. Τέλος, μέχρι και ο Roach, το άλογο του Geralt, έχει μεταφερθεί στον Cyberpunk κόσμο ως μηχανή που έχει ακόμα την καρδία του.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 για τα PS4, Xbox One και PC. Αν και δεν θα πρωταγωνιστεί φυσικά ο Geralt, σίγουρα η CD Projekt θα έχει κρύψει κάποιο easter egg από το σύμπαν του Witcher. Σας αφήνουμε να απολαύσετε τις φανταστικές fan art εικόνες.