COD: Modern Warfare | Θαυμάστε τα γραφικά της PC έκδοσης στο νέο trailer 5Κ ανάλυσης

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
19 Οκτωβρίου 2019 15:03
COD: Modern Warfare | Θαυμάστε τα γραφικά της PC έκδοσης στο νέο trailer 5Κ ανάλυσης

Το Call of Duty: Modern Warfare βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής. Για να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του, η Activision κυκλοφόρησε ένα νέο trailer που εστιάζει αποκλειστικά στην έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο στο YouTube έχει επιλογή για μέχρι και 5K ανάλυση. Παράλληλα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της σειράς, η ομάδα ανάπτυξης αναφέρθηκε και στα ειδικά χαρακτηριστικά της PC έκδοσης.

Συγκεκριμένα, η PC έκδοση θα υποστηρίζει 4K ανάλυση, ultrawide οθόνες, διατάξεις με πολλαπλά monitors, ενώ θα έχει και ξεκλείδωτο framerate. Το port το έχει αναλάβει η Beenox, η οποία σε συνεργασία με την Infinity Ward έχουν φροντίσει ώστε το Modern Warfare να είναι η πιο ευέλικτη Call of Duty εμπειρία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχουν περισσότερα customization options από κάθε άλλο Call of Duty τίτλο. Η PC έκδοση θα υποστηρίζει crossplay με τις κονσόλες και Ground War αγώνες 64 παικτών.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC. Οι παίκτες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μπορούν να ξεκινήσουν το pre-load στις 22 Οκτωβρίου μέσα από το Battle.net.