Σύμφωνα με αναφορά της εταιρίας ανάλυσης ψηφιακών παιχνιδιών SuperData, ένα νέο Resident Evil παιχνίδι θα κάνει την εμφάνιση του το φθινόπωρο, καθώς και ένα νέο Call of Duty, όμως, αντί για ένα Advanced Warfare 2, προβλέπει πως η συνέχεια του franchise θα είναι το Call of Duty: Black Ops 3. Ένα κομμάτι της αναφοράς:
"Αναμένουμε την ύφεση αυτού του μήνα να σταθεροποιηθεί μέσα στους επόμενους, ακολουθώντας ένα κανονικό εποχικό πρότυπο, όμως, περιμένουμε μία ανοδική πορεία στις επόμενες εκδόσεις πολλών σημαντικών franchises όπως, τα Halo και Resident Evil να κυκλοφορούν το φθινόπωρο του 2015."
Εσείς θα θέλατε να δείτε το Resident Evil 7 και ένα Black Ops 3 για το 2015; Πολύ πιθανό να ακούσουμε νέα τους στην ερχόμενη Ε3.