Το Outer Worlds είναι βελτιωμένο μόνο στο Xbox One X και όχι στο PS4 Pro [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Ενώ αποκαλύφθηκαν και ολοκαίνουργια gameplay πλάνα
16 Οκτωβρίου 2019 19:12
Το Outer Worlds είναι βελτιωμένο μόνο στο Xbox One X και όχι στο PS4 Pro [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Έπειτα από τα έντονα παράπονα πολλών χρηστών, η Private Division προέβει σε ανακοίνωση μέσω του Twitter λογαριασμού της. Συγκεκριμένα, η εταιρία διευκρίνισε πως το The Outer Worlds θα υποστηρίζει τελικά το PS4 Pro, τρέχοντας σε 1440p ανάλυση που θα γίνεται upscale σε 4K. Η έκδοση του Xbox One X και του PC θα έχουν 4K textures και 4K ανάλυση.

[ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ]

Το The Outer Worlds της Obsidian Entertainment αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές ήμερες, με τους λάτρεις των RPGs του στούντιο, όπως το Fallout New Vegas, να ανυπομονούν. Δυστυχώς, η Private Division επιφύλασσε μερικά άσχημα νέα για τους κατόχους PS4 Pro.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος δεν θα έχει καμία επιπλέον βελτίωση στην αναβαθμισμένη κονσόλα της Sony και αντ’ αυτού θα τρέχει όπως και στο απλό PS4. Από την άλλη, η έκδοση του Xbox One X θα τρέχει σε 4K ανάλυση, όπως μεταφέρει το WindowsCentral.

Για την ώρα η Private Division δεν έχει διευκρινίσει αν θα υπάρχουν άλλες βελτιώσεις στο Xbox One X πέρα από την ανάλυση ή το αν μελλοντικά οι κάτοχοι PlayStation 4 Pro μπορούν να περιμένουν κάποιο patch.

Σίγουρα To The Outer Worlds βρίσκεται σε περίεργη θέση, καθώς βρισκόταν υπό ανάπτυξη εδώ και καιρό με την Private Division να έχει αναλάβει ως publisher. Πριν το παιχνίδι έρθει όμως στην αγορά ωστόσο και συγκεκριμένα πέρυσι το Νοέμβριο, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της ομάδας ανάπτυξης Obsidian Entertainment. Η συμφωνία της Obsidian με την Private Division έμεινε ως έχει και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας δεν αλλάξαν. Ωστόσο, αρκετοί καχύποπτοι χρήστες απορρίπτουν ευθύνες και στην Microsoft για την παραμέληση της PS4 Pro έκδοσης. Το ποιος ευθύνεται τελικά ή αν πρόκειται απλά για έλλειψη πόρων, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου του 2019 για PS4, Xbox One και PC, ενώ μελλοντικά θα έρθει και στο Nintendo Switch. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο ολοκαίνουργια gameplay βίντεο του τίτλου που ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας.