LoL: Η νέα χαρακτήρας Senna αποκαλύπτεται – Πρώτη ματιά στο νέο χάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλες αλλαγές για τον MOBA τίτλο
16 Οκτωβρίου 2019 11:44
LoL: Η νέα χαρακτήρας Senna αποκαλύπτεται – Πρώτη ματιά στο νέο χάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το επετειακό live stream για τα δέκα χρόνια του League of Legends δεν μπορούσαν φυσικά να λείπουν νέες πληροφορίες για το μέλλον του πασίγνωστου MOBA τίτλου.

Ξεκινώντας, η Riot Games έχει ανανεώσει ριζικά το βασικό χάρτη του παιχνιδιού και με το επερχόμενο Rise of the Elements update κάθε αγώνας στο Summoner's Rift θα είναι διαφορετικός. Αυτό οφείλεται στο νέο Elemental Rift σύστημα. Συγκεκριμένα, σκοτώνοντας κάποιο από τα Elemental Drakes, ο χάρτης θα αλλάζει, με τον κάθε τύπο (γη, άνεμος, φωτιά, νερό) να επηρεάζει αναλόγως το τερέν του Summoner's Rift. Παράλληλα, αλλαγές έχουν γίνει και στα top και bottom lanes, όπως για παράδειγμα με νέους θάμνους που προσφέρουν περισσότερες επιλογές για ganks. Παρακάτω θα βρείτε ένα αναλυτικό βίντεο που εξηγεί τις αλλαγές.

Παράλληλα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και το επίσημο animated trailer για την ολοκαίνουργια χαρακτήρα Senna. Πρόκειται για μια marksman support χαρακτήρα, μια νέα κατηγορία στο ρόστερ των 140(!) ηρώων του League. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για τα abilities της και τον τρόπο παιχνιδιού της, αλλά η Riot υποσχέθηκε να αποκαλύψει περισσότερα σύντομα.

Η Senna θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου, ενώ όλες οι υπόλοιπες αλλαγές θα καταφθάσουν στους live servers στις 21 Νοεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα σχετικά trailers και αποσπάσματα από το live stream.