Έρχονται League of Legends fighting και Diablo τύπου παιχνίδια – Πρώτα gameplay πλάνα

Το πασίγνωστο παιχνίδι επεκτείνεται σε νέα genres
16 Οκτωβρίου 2019 10:53
Έρχονται League of Legends fighting και Diablo τύπου παιχνίδια – Πρώτα gameplay πλάνα

Κατά τη διάρκεια του επετειακού της live stream για τα 10 χρόνια του League of Legends, η Riot Games επισήμανε πως την τελευταία δεκαετία δεν δουλεύει μόνο πάνω στο LoL. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων η εταιρία παρουσίασε δύο νέα υπό ανάπτυξη παιχνίδια, στα οποία αναφέρθηκε με τις κωδικές του ονομασίες, Project F και Project L.

Ξεκινώντας με το Project F, έχουμε να κάνουμε με έναν League of Legends τίτλο που εξερευνά τις πιθανότητες να ταξιδεύετε στον κόσμο της Runeterra μαζί με τους φίλους σας. Τόσο ο τρόπος που μιλάει η Riot Games για το παιχνίδι, όσο και τα gameplay πλάνα που είδαμε αφήνουν να εννοηθεί πως έχουμε να κάνουμε με action RPG τίτλο στα πρότυπα του Diablo. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, όπως η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας.

Συγχρόνως, η Riot μίλησε και για το Project L. Πρόκειται για έναν fighting τίτλο που θα σας επιτρέπει να παίζετε με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από το League of Legends. Τα gameplay πλάνα που είδαμε θυμίζουν αρκετά Street Fighter, παρουσιάζοντας μια μάχη μεταξύ των champions Ahri και Darius. Η ομάδα επισήμανε ωστόσο πως το παιχνίδι απέχει ακόμα αρκετά και πως θα αργήσουμε μέχρι να ξαναδούμε νέα πλάνα.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα του live stream, στο οποίο οι developers της Riot μιλούν για το όραμά τους. Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί πως το βίντεο περιλαμβάνει gameplay πλάνα και από τα δύο παιχνίδια.