Επίσημο | Το League of Legends: Wild Rift έρχεται στα smartphones και στις κονσόλες (ΒΙΝΤΕΟ) 

Το παγκόσμιο φαινόμενο φτάνει επιτέλους στις mobile πλατφόρμες

Επίσημο | Το League of Legends: Wild Rift έρχεται στα smartphones και στις κονσόλες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του επετειακού της live stream για τα 10 χρόνια του League of Legends, η Riot Games ανακοίνωσε πολλά νέα παιχνίδια που βασίζονται στο σύμπαν του πασίγνωστου MOBA τίτλου και όχι μόνο.

Μεταξύ των τίτλων που ανακοινώθηκαν συγκαταλέγεται και το League of Legends: Wild Rift, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 στα Android και iOS smartphones, καθώς και στις κονσόλες.  Η Riot είπε χαριτολογώντας στην ανακοίνωση πως τόσο καιρό γνώριζε ότι ο κόσμος έχει κινητά, αλλά υπήρχε λόγος που η έλευση του League of Legends στις mobile πλατφόρμες άργησε τόσο.

Αναλυτικότερα, η ομάδα επισήμανε πως το Wild Rift δεν είναι ένα απλό port της PC έκδοσης. Αντιθέτως πρόκειται για ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την αρχή, μεταφέροντας την βασική εμπειρία του LoL σε έναν ολοκαίνουργιο 5v5 χάρτη που οι αγώνες θα κρατάνε περίπου 15 με 18 λεπτά και ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το Summoner's Rift. Οι αλλαγές είναι τόσες πολλές που δεν θα υπάρχει cross-play με την έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ούτε κοινό progression για τα skins και ότι άλλο έχετε ξεκλειδώσει στο PC.

Το Wild Rift θα διαθέτει 40 χαρακτήρες από το υπάρχων roster του League of Legends, με περισσότερους να ακολουθούν στο μέλλον. Το παιχνίδι θα διατίθεται δωρεάν και η Riot τονίζει πως θα μπορείτε να κερδίσετε όλους τους χαρακτήρες χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσει η διαθέση των beta εκδόσεων, ενώ μέχρι τα τέλη του 2020 η mobile έκδοση θα έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Η έκδοση των κονσολών θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer ανακοίνωσης με τα πρώτα gameplay πλάνα, καθώς και το σχετικό απόσπασμα του live stream.

0 comment(s)