Apex Legends: Παλέψτε στο σκοτάδι από σήμερα χάρη στο νέο Fight or Fright Event (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για το Halloween
15 Οκτωβρίου 2019 08:33
Apex Legends: Παλέψτε στο σκοτάδι από σήμερα χάρη στο νέο Fight or Fright Event (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά οι φήμες που σας είχαμε μεταφέρει ήταν αληθινές και μπαίνοντας σιγά-σιγά στο κλίμα του Halloween, η Respawn Entertainment αποκάλυψε επίσημα το Fight or Fright event. Στο πλαίσιό του οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Limited Time Mode που ακούει στο όνομα Shadowfall.

Στο εν λόγω mode θα επιστρέψουν σε μια νυχτερινή, σκοτεινή εκδοχή του αρχικού Kings Canyon χάρτη. Κάθε αγώνας θα απαρτίζεται από 35 solo παίκτες. Όταν κάποιος χάσει θα γίνεται ζόμπι και θα έχει ως στόχο να σταματήσει τους άλλους Legends. Ως απέθαντος δεν θα έχει όπλα και abilities, αλλά θα αποκτήσει γρηγορότερη ταχύτητα κίνησης και άλμα, καθώς και πιο δυνατές melee επιθέσεις. Η μάχη θα συνεχίζεται μέχρι οι δέκα τελευταίοι κανονικοί παίκτες να συνεργαστούν για να φύγουν με ένα πλοίο από το νησί, όσο οι ζόμπι παίκτες τους κυνηγούν.

Το Fight or Fright event θα περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικά challenges για δωρεάν cosmetics, συμπεριλαμβανομένων δύο Legendary Weapon Skins, ενώ συνολικά θα φέρει στο παιχνίδι 24 premium cosmetics που οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν ή να ξεκλειδώσουν παίζωντας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του event. Να σημειωθεί πως το Fight or Fright ξεκινά σήμερα 15 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Νοεμβρίου, ενώ αφορά όλες τις εκδόσεις του Apex Legends, στα PS4, Xbox One και PC.

Tags: