Cyberpunk 2077: Μάλλον δεν θα υπάρξει port στο Nintendo Switch

Ενώ οι δημιουργοί του μιλάνε για τις κονσόλες επόμενης γενιάς
14 Οκτωβρίου 2019 12:34
Cyberpunk 2077: Μάλλον δεν θα υπάρξει port στο Nintendo Switch

Στις 15 Οκτωβρίου, το The Witcher 3: Wild Hunt καταφθάνει στο Nintendo Switch. Η αρχική ανακοίνωση του port είχε ξαφνιάσει πολλούς που θεωρούσαν αδύνατη τη μεταφορά του τίτλου στην πλατφόρμα. Το ερώτημα πολλών παικτών τώρα είναι αν πρόκειται το στούντιο να χειριστεί αντίστοιχα το Cyberpunk 2077, ετοιμάζοντας μελλοντικά κάποιο port στην υβριδική κονσόλα.

Σε συνέντευξή του στο Gamespot, ο John Mamais της CD Projekt Red μίλησε μεταξύ άλλων τόσο για την πιθανότητα ενός port στο Nintendo Switch, όσο και για το πως βλέπει τις κονσόλες επόμενης γενιάς. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Σχετικά με τις πιθανότητες να υπάρξει ένα Switch port του Cyberpunk 2077:

Ποιος θα πίστευε ότι ένα παιχνίδι σαν το The Witcher 3 θα ήταν πιθανό στο Nintendo Switch. Οπότε, ποιος ξέρει; Υποθέτω πως αν αποφασίσουμε να το φέρουμε στο Switch, θα δούμε αν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο. Μάλλον όχι.

Σχετικά με τη δύναμη των κονσολών της νέας γενιάς:

Θα είναι φοβερά! Είναι πάντα ωραίο όταν βγαίνουν νέες κονσόλες. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω με αυτές. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί τους. Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τα παιχνίδια να εξελίσσονται. Δείχνουν όλο και πιο ρεαλιστικά και μου αρέσει να δουλεύω σε τέτοια παιχνίδια. Όσο ισχυρότερη είναι η τεχνολογία ή οι κονσόλες επομένως, τόσο καλύτερα για μένα ως developer παιχνιδιών.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 για τα PlayStation 4, and Xbox One, Google Stadia και PC.