Οι δημιουργοί του Hitman ετοιμάζουν νέο IP σε συνεργασία με την Warner Bros.

Η IO Interactive ετοιμάζει το επόμενο βήμα της
11 Οκτωβρίου 2019 18:42
Οι δημιουργοί του Hitman ετοιμάζουν νέο IP σε συνεργασία με την Warner Bros.

Η Warner Bros. Interactive Entertainment και η IO Interactive που έχουν ξεκινήσει τη συνεργασία τους με το HITMAN 2 (2018) και συνέχισαν με τα HITMAN: Definitive Edition (2018) και HITMAN HD Enhanced Collection (2019) ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες, αλλά όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα νέο IP και όχι για κάποιο HITMAN τίτλο. Μάλιστα, η ανακοίνωση επισημαίνει πως πάνω στο project θα εργαστεί τόσο το βασικό στούντιο στην Κοπεγχάγη όσο και το νεοσύστατο στούντιο της IO στο Μάλμε.

Ο πρόεδρος της Warner Bros. Interactive Entertainment, David Haddad, δήλωσε:

Είμαστε πολύ ευτυχείς που θα συνεχίσουμε τη σχέση μας με την ταλαντούχα αυτή ομάδα. Η IO Interactive έχει μια μακρόχρονη κληρονομιά δημιουργίας αγαπημένων παιχνιδιών και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε σε αυτή τη νέα προσπάθεια να φέρουμε μια νέα εμπειρία στους παίκτες σε κονσόλες και PC παγκοσμίως.

Ο CEO της IO Interactive, Hakan Abrak, δήλωσε:

Τα τελευταία χρόνια, η Warner Bros. μας έδειξε από πρώτο χέρι ότι κατανοεί και σέβεται το δημιουργικό όραμά μας και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχιστεί αυτή η σχέση. Στην IO Interactive είμαστε περήφανοι που έχουμε δημιουργήσει συναρπαστικούς χαρακτήρες και κόσμους  που απολαμβάνουν οι παίκτες μας - είναι στο DNA μας.

Το νέο παιχνίδι της IO Interactive αναμένεται για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις κονσόλες.