Moons of Madness: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του horror τίτλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παράνοια πάει διάστημα
11 Οκτωβρίου 2019 12:13
Moons of Madness: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του horror τίτλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περίοδος του Halloween γίνεται τρομακτικά πιο σκοτεινή, χάρη στο first-person story-driven κοσμικό παιχνίδι τρόμου της Rock Pocket Games, Moon of Madness, το οποίο απέκτησε πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το παιχνίδι ήδη έχει επισημανθεί από πολλούς ως ένα από τα τρομακτικότερα που έχουν δει τελυεταία οι horror fans. Οι παίκτες θα έχουν τον έλεγχο του Shane Newehart, ενός αρχιμηχανικού στις εγκαταστάσεις έρευνας στον πλανήτη Άρη, 140 εκατομμύρια μίλια μακριά από τον κοντινότερο αστυνομικό σταθμό. Όταν τα πράγματα αρχίζουν να πάνε στραβά, καμιά βοήθεια δεν είναι διαθέσιμη.

Ο CEO του στούντιο, Ivan Moen, μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε:

Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι το οποίο θα συνδυάζει την εξερεύνηση στον Άρη με στοιχεία από το σύμπαν του Lovecraft. Το επίκεντρο μια καλής Lovecraft εμπειρίας είναι η μάχη που λαμβάνει μέρος στο μυαλό του πρωταγωνιστή. Σίγουρα θα έρθει αντιμέτωπος με εξωτερικές απειλές. Ωστόσο, αυτό που το κάνει ακόμα πιο τρομακτικό είναι το γεγονός ότι παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει και τους εσωτερικούς του δαίμονες.       

Το Moons of Madness κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου για PC μέσω Steam στην τιμή των €24.99, ενώ στα PS4 και Xbox One αναμένεται στις 21 Ιανουαρίου του 2020. Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι μπορείτε να δείτε εδώ. Παρακάτω ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.

Tags: