PlayStation 5: Τελικά ήταν πραγματικό το devkit που διέρρευσε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τι σημαίνει αυτό για τον σχεδιασμό της τελικής κονσόλας;
09 Οκτωβρίου 2019 15:18
PlayStation 5: Τελικά ήταν πραγματικό το devkit που διέρρευσε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τον Αύγουστο είχαν κάνει το γύρο του διαδίκτυο μερικές εικόνες που έδειχναν τον σχεδιασμό του development kit του PlayStation 5. Πρόκειται για τις ειδικές εκδόσεις της κονσόλας που αποστέλλονται από νωρίς στα στούντιο ανάπτυξης για να ετοιμάσουν τα παιχνίδια τους για το ντεμπούτο της κονσόλας.

Πολλοί δεν πίστεψαν την διαρροή, αλλά όπως φαίνεται ήταν αληθινή. Συγκεκριμένα, o συντάκτης του αποκλειστικού δημοσιεύματος του WIRED για το PlayStation 5 τόνισε ότι έπαιξε ένα port του Gran Turismo Sport σε ένα devkit και η εμφάνισή του έμοιαζε πολύ με τις εικόνες της διαρροής. Η Sony αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν τελικά το PS5 θα μοιάζει εμφανισιακά με τις φωτογραφίες του devkit που έχουμε δει.

 

Για την ιστορία, παρακάτω μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία από το development kit του PS4. Όπως θα συνειδητοποιήσετε, η τελική εμφάνιση της κονσόλας δεν έχει σχεδόν καμία ομοιότητα. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις άλλων devkits που μοιάζουν πολύ με την τελική κονσόλα, όπως πρόσφατα έγινε με το Xbox One X, η Sony δεν το συνηθίζει. Πιθανότατα, λοιπόν, ο σχεδιασμός του PlayStation 5 που θα φτάσει στα χέρια των καταναλωτών θα είναι εντελώς διαφορετικός.