Επίσημο: Σημαντική καθυστέρηση για το DOOM Eternal – Χάνει το 2019

Η id Software χρειάζεται περισσότερο χρόνο
09 Οκτωβρίου 2019 00:50
Επίσημο: Σημαντική καθυστέρηση για το DOOM Eternal – Χάνει το 2019

Το DOOM Eternal ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, αλλά καθώς η συγκεκριμένη ημερομηνία πλησίαζε, η id Software συνειδητοποίησε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του DOOM στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης έκανε γνωστό πως ο τίτλος θα καθυστερήσει και έτσι θα κυκλοφορήσει τελικά στις 20 Μαρτίου του 2020 για τα PS4, Xbox One και PC.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις της id στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του DOOM Eternal, ο στόχος μας ήταν να παραδώσουμε ένα παιχνίδι που ξεπερνά και τις καλύτερες προσδοκίες.

Για να βεβαιωθούμε πως θα παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή εμεπρία -για να ανταπεξέλθει το DOOM Eternal στα στάνταρ μας όσον αφορά την ποιότητα – πήραμε την απόφαση να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας μερικούς μήνες για τις 20 Μαρτίου του 2020. Ξέρουμε πως πολλοί fans θα απογοητευτούν από αυτή την καθυστέρηση, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως το DOOM Eternal θα προσφέρει μια gaming εμπειρία που αξίζει την αναμονή.

Πέρα από την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας κυκλοφορίας, η ομάδα ανάπτυξης γνωστοποίησε πως το Invasion Mode, το οποίο θα σας επέτρεπε να εισβάλετε στους κόσμους άλλων παικτών ως δαίμονες, θα κυκλοφορήσει τελικά στο πλαίσιο ενός δωρεάν update μετά την κυκλοφορία του τίτλου.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως η έκδοση του Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει μετά από τις εκδόσεις των υπόλοιπων κονσολών. Η συγκεκριμένη ημερομηνία θα αποκαλυφθεί στο μέλλον. Τέλος, το DOOM 64 θα κυκλοφορήσει μαζί με το Eternal στα PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch, ως δωρεάν μπόνους προ-παραγγελίας.

To DOOM Eternal αναμένεται, λοιπόν, στις 20 Μαρτίου του 2020 για τα PS4, Xbox One και PC. Η έκδοση του Nintendo Switch θα καταφθάσει αργότερα.