Marvel's Avengers: Η Crystal Dynamics αποκαλύπτει τη διάρκεια του παιχνιδιού

Θα είναι συγκρίσιμο με τους Tomb Raider τίτλους
08 Οκτωβρίου 2019 10:06
Marvel's Avengers: Η Crystal Dynamics αποκαλύπτει τη διάρκεια του παιχνιδιού

Η Square Enix και η Crystal Dynamics παρευρέθηκαν στην Comic-Con της Νέας Υόρκης, όπου αποκάλυψαν μια νέα χαρακτήρα του επερχόμενου Marvel's Avengers. Στο πλαίσιο αυτό, το ComicBook.com είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον Senior Brand Director του στούντιο, Rich Briggs, σχετικά με την εκτιμώμενη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Briggs, αν και δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, επισήμανε πως η διάρκεια θα κυμαίνεται από 10 μέχρι 30 ώρες, όπως και με τα Tomb Raider παιχνίδια, ανάλογα με το πόσο θα ασχοληθεί κάποιος με το παράπλευρο περιεχόμενο.

Νομίζω ότι θα εξαρτηθεί από το πόσο θέλετε να εμβαθύνετε. Έτσι, αν σκεφτείτε τα προηγούμενα παιχνίδια της Crystal Dynamics, γνωρίζετε ότι εάν θέλετε απλώς να ακολουθήσετε τη βασική ιστορία, θα κυμαίνεται κάπου σε αυτή την περιοχή, 10 με 12 ώρες.

Αλλά αν θέλετε να δείτε όλα όσα υπάρχουν και να κάνετε όλες τις δευτερεύουσες αποστολές και οτιδήποτε άλλο, γενικά θα χρειαζόσασταν περισσότερες από 30 ώρες στα Tomb Raider. Επομένως, δεν έχουμε ακριβείς αριθμούς για αυτό ακόμα, αλλά μπορείτε να περιμένετε κάτι παρόμοιο με αυτό που κάναμε στο παρελθόν όσον αφορά αυτό το θέμα. Και στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχει και το περιεχόμενο που θα έρθει μετά την αρχική κυκλοφορία, όπως νέοι ήρωες για παράδειγμα.

Το Marvel's Avengers κυκλοφορεί για τα PlayStation 4, Xbox One, PC και Google Stadia στις 15 Μαΐου του 2020.