Apex Legends: Νέος χάρτης και παίκτες που γίνονται zombies για το Halloween;

Dataminer ανακάλυψε μερικά από τα μελλοντικά σχέδια της Respawn
06 Οκτωβρίου 2019 13:42
Apex Legends: Νέος χάρτης και παίκτες που γίνονται zombies για το Halloween;

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του Οκτωβρίου, πλησιάζουμε και στο Halloween, και η Respawn Entertainment φαίνεται πως έχει ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για το Apex Legends. Συγκεκριμένα, ο dataminer Shrugtal ανακάλυψε στα αρχεία του παιχνιδιού αναφορές σε ένα νέο mode, ένα νέο χάρτη και πολλά ακόμη.

Ξεκινώντας, το Fight or Fright event θα περιλαμβάνει το νέο solo mode Shadowfall. Σε αυτό κάθε νεκρός παίκτης θα μεταμορφώνεται σε σκιά και θα κυνηγά τους επιζώντες, με αυξημένη ταχύτητα κίνησης και ισχυρές melee επιθέσεις. Παρόλο που πρόκειται για solo mode οι τελευταίοι δέκα παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν για να αποδράσουν μαζί.

Παράλληλα, ο αρχικός χάρτης King's Canyon φαίνεται πως θα επιστρέψει, αλλά αυτή τη φορά οι αγώνες θα λαμβάνουν χώρα τη νύχτα. Μάλιστα, η ομάδα φαίνεται πως έχει ετοιμάζει και άλλες λεπτομέρειες, όπως zombies και αράχνες που θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία του χάρτη, θεματικά skins για τους χαρακτήρες και πολλά ακόμη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και δύο εικόνες από το επερχόμενο event που κατάφερε να ανακαλύψει στα αρχεία του παιχνιδιού ο dataminer.

Για την ώρα η Respawn Entertainment δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το Halloween event του Apex, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει πολύ σύντομα.

Tags: