Διαρροή: Το COD Modern Warfare μάλλον θα έχει battle royale mode

Όπως ανακάλυψαν dataminers
05 Οκτωβρίου 2019 21:53
Διαρροή: Το COD Modern Warfare μάλλον θα έχει battle royale mode

Όπως συνηθίζεται με πολλούς μεγάλους multiplayer τίτλους, έτσι και η Infinity Ward δοκίμασε τον τεχνικό τομέα του Call of Duty: Modern Warfare μέσω μιας beta έκδοσης. Παρόλο που πρόκειται μόλις για ένα μικρό δείγμα του τελικού παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει σε μερικές εβδομάδες, μερικοί χρήστες ανακάλυψαν κάτι αξιοσημείωτο στα αρχεία της beta έκδοσης.

Συγκεκριμένα, dataminers του VG Sources έκαναν φύλλο και φτερό τον κώδικα της beta και ανακάλυψαν αναφορές σε battle royale mode. Αυτό αφήνει να εννοηθεί πως το Call of Duty: Modern Warfare μάλλον θα έχει τελικά και το περίφημο mode που υπήρχε μάλιστα και στο περσινό Black Ops 4. Μέχρι στιγμής η Infinity Ward δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση, δηλώντας πως οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν για να δουν ποια modes θα περιλαμβάνει το νέο Modern Warfare.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι dataminers ανακάλυψαν αναφορές σε 40 διαφορετικά game modes. Σίγουρα πολλά από αυτά είναι απλά εσωτερικές δοκιμές του στούντιο που δεν θα δουν ποτέ το φως της ημέρας και απλά ξεχάστηκαν στον κώδικα της beta. Ωστόσο, οι αναφορές στο battle roayle έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικότερα πριν καν την επίσημη αποκάλυψη του παιχνιδιού υπήρχαν φήμες πως η  Infinity Ward θα κυκλοφορήσει το battle roayle mode του Call of Duty: Modern Warfare στις αρχές του 2020 ως αυτόνομο free-to-play παιχνίδι. Πλέον αυτές οι φήμες αποκτούν μια γερή βάση, χωρίς βέβαια να επιβεβαιώνεται κάτι.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.