Iron Man VR: Το νέο story trailer αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Ενώ αποκαλύφθηκε και η digital deluxe έκδοση
05 Οκτωβρίου 2019 18:42
Iron Man VR: Το νέο story trailer αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Μετά την αποκάλυψη του Iron Man VR για το PS4 τον περασμένο Μάρτιο, η Camouflaj και η Sony Interactive Entertainment σε συνεργασία με την Marvel Games έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το story trailer του παιχνιδιού, στο οποίο αποκαλύπτεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς και η digital deluxe έκδοσή του.

Στο Iron Man VR ο Tony Stark έχει αποσυρθεί από την κατασκευή όπλων με σκοπό να δημιουργήσει την κατάλληλη τεχνολογία που θα τον βοηθήσει ως Iron Man στη μάχη ενάντια στο κακό. Μετά από αρκετά χρόνια, ο δημοφιλής σούπερ ήρωας δέχεται επίθεση από τον μυστήριο hacker και αντί-εταιρικό ακτιβιστή κακοποιό Ghost. Ο Stark προκειμένου να διατηρήσει την αυτοκρατορία του, θα τον κυνηγήσει σε διάφορα σημεία του κόσμου.

Το Iron Man VR αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή στις 28 Φεβρουαρίου 2020 για το PlayStation 4. Όπως αποκαλύφθηκε, η standard edition Θα κοστίζει $39.99 ενώ η digital deluxe $49.99. Η τελευταία θα περιλαμβάνει τα Golden Avenger, Black Centurion, Sun Stinger και Stealth Armor custom decos, 12 Research Points, το Soundtrack και τέλος ένα PS4 Theme.

Δείτε το εν λόγω trailer στον ακόλουθο player.