Super Mario Maker 2: Ήρθε η δυνατότητα για online multiplayer με φίλους

Έρχονται περισσότερα χαρακτηριστικά στον τίτλο
04 Οκτωβρίου 2019 14:41
Super Mario Maker 2: Ήρθε η δυνατότητα για online multiplayer με φίλους

Το Super Mario Maker 2 κυκλοφόρησε το ζεστό μήνα του Ιουνίου και από τότε η κοινότητα με τη φαντασία της έχει δημιουργήσει εκατομμύρια πίστες. Ωστόσο, μέχρι πρότινος, η δυνατότητα για online multiplayer με τους φίλους σας δεν ήταν εφικτή. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει με το ολοκαίνουργιο update που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, πλέον έχετε τη δυνατότητα να παίξετε τα online modes παρέα με τους φίλους σας.

Όταν συνδεθείτε στην online σουίτα του τίτλου, θα έχετε την επιλογή ανάμεσα σε multiplayer versus ή multiplayer co-op. Αυτό το δωρεάν update προσθέτει και ένα ακόμη χαρακτηριστικό. Μέσα από τα online leaderboards θα δείτε μια νέα λίστα ονόματι “Official Makers”, στην οποία θα μπορείτε να βρείτε πίστες (courses) που δημιουργήθηκαν σε ειδικά events. Τέλος, η ενημέρωση προσθέτει και μια επιπλέον δυνατότητα, να μπορείτε να κάνετε χρήση της οθόνης αφής ή τα πλήκτρα καθώς παίζετε σε handheld mode, καθώς πριν υπήρχε μόνο η επιλογή της αφής.

https://i.imgur.com/2FuheVo.jpg

https://i.imgur.com/Zwl1KR1.jpg

Το Super Mario Maker 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψη του Γιώργου Πρίτσκα για το παιχνίδι.