UK Charts: Το FIFA 20 είναι ο βασιλιάς για αυτή την εβδομάδα

Ενώ ο αθλητικός τίτλος βοήθησε αρκετά το Xbox One
30 Σεπτεμβρίου 2019 12:43
UK Charts: Το FIFA 20 είναι ο βασιλιάς για αυτή την εβδομάδα

Χωρίς να αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, το FIFA 20 κατέκτησε την κορυφή των UK Charts. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός τίτλος ήταν αυτός με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, πρόκειται για την μεγαλύτερη retail κυκλοφορία της χρονιάς, παρόλο που οι πωλήσεις του είναι 7% μειωμένες σε σχέση με πέρυσι.

Η PS4 έκδοση ευθύνεται για το 61% των πωλήσεων του FIFA 20, η Xbox One έκδοση οφείλεται για το 38%. Η έκδοση του Nintendo Switch αποτέλεσε μόλις το 1% των πωλήσεων, ενδεχομένως εξαιτίας των χαρακτηριστικών που απουσίαζουν.

Αξιοσημείωτο είναι πως το FIFA 20 βοήθησε αρκετά τις πωλήσεις του Xbox One, αφού η Microsoft έφερε στην αγορά ένα ειδικό bundle του Xbox One S All-Digital Edition που περιλάμβανε τα FIFA 20, Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3 για £169.99. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μαζί με το Gears 5, τέσσερις τίτλοι της Microsoft να βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των charts.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες νέες κυκλοφορίες, το Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age του Nintendo Switch έκανε το ντεμπούτο του στη θέση έντεκα. Το Code Vein της Bandai Namco κατέλαβε τη θέση δεκατρία, ενώ το Surge 2 βρέθηκε στη θέση τριανταπέντε.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου.

  1. FIFA 20
  2. The Legend of Zelda: Link's Awakening
  3. Borderlands 3
  4. Gears 5
  5. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  6. Tom Clancy's The Division 2
  7. Sea of Thieves
  8. Mario Kart 8: Deluxe
  9. Minecraft: Xbox Edition
  10. Forza Horizon 3