Το δωρεάν PUBG για τα αδύναμα PC έρχεται και στην Ευρώπη

Το PUBG Lite καταφθάνει στην χώρα μας σε λίγες ημέρες
28 Σεπτεμβρίου 2019 13:10
Το δωρεάν PUBG για τα αδύναμα PC έρχεται και στην Ευρώπη

Το PC gaming συνήθως προσφέρει πολλές επιλογές όσον αφορά τον τεχνικό τομέα ενός παιχνιδιού, τόσο για αυτούς που έχουν ισχυρά συστήματα όσο και για αυτούς που έχουν υπολογιστές πιο τυπικών επιδόσεων. Την δεύτερη μερίδα παικτών θέλει να πιάσει το PUBG και εδώ και αρκετό καιρό είχε διαθέσει σε διάφορες χώρες της Ασίας το PUBG Project Thai ή αλλιώς το PUBG Lite.  Η “Lite” ονομασία έχει λόγο ύπαρξης, μιας και η συγκεκριμένη έκδοση απευθύνεται σε όσους έχουν πιο αδύναμα PC και δυστυχώς δεν μπορούν να τρέξουν το κανονικό PUBG. Και το καλύτερο; Είναι εντελώς δωρεάν.

 

Στις 10 Οκτωβρίου η open beta της παραπάνω έκδοσης θα γίνει επιτέλους διαθέσιμη και στην Ευρώπη, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσοι προχωρήσετε σε εγγραφή πριν τις 8 Οκτωβρίου θα λάβετε δώρο skins για τα M416 και AKM. Εκτός από τις χαμηλότερες απαιτήσεις συστήματος, το PUBG Lite προσφέρει την ίδια ακριβώς εμπειρία με το κανονικό PUBG, με την διαφορά πως αυτό περιλαμβάνει ένα μοναδικό 4v4 mode (4 squads από 4 παίκτες). Επιπλέον, θα έχει κανονικές σεζόν και battle passes, μαζί με ψηφιακά κιβώτια (special crates και collector's crates) που θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε με αληθινά χρήματα.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου για αυτούς που πάντα ήθελαν να απολαύσουν το κυνήγι για το κοτόπουλο, αλλά δεν μπορούσαν λόγω του αδύναμου υπολογιστή τους.

Tags: