PUBG: Το νέο patch αλλάζει το progression χάρη στο Survival Mastery σύστημα

Ενώ πλέον θα μπορείτε να μάθετε σχεδόν τα πάντα για κάθε σας αγώνα
26 Σεπτεμβρίου 2019 14:54
PUBG: Το νέο patch αλλάζει το progression χάρη στο Survival Mastery σύστημα

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, στους test servers του PUBG η ομάδα έλεγχε την ομαλότητα του Survival Master, αλλά και του ID System. Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε, λοιπόν, και η PC έκδοση του παιχνιδιού υποδέχθηκε το νέο update με αριθμό έκδοσης 4.3, το οποίο φέρνει τα νέα αυτά χαρακτηριστικά και στους δημόσιους servers του τίτλου. Το Survival Master αποτελεί ουσιαστικά ένα νέο σύστημα προόδου, το οποίο θα ανταμείβει τους παίκτες για τις “ικανότητες επιβίωσής τους” σε κάθε αναμέτρηση. Το παραπάνω σύστημα θα ανιχνεύει τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε σε κάθε αγώνα, το loot σας, τους συμμάχους που σώζετε και φυσικά τα στατιστικά κάθε μάχης. Το Survival Master δεν θα μηδενίζει με την έναρξη ή την λήξη κάθε σεζόν, ενώ το επίπεδό του, ή αλλιώς το level του, θα φτάνει μέχρι και τα 500. Φτάνωντας αυτό το όροσημο, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε μία μοναδική πόζα.

Εκτός του νέου συστήματος προόδου, αλλαγές και προσθήκες θα δει και το PUBG ID που παρουσιάζει την ψηφιακή σας ταυτότητα στο παιχνίδι. Εκτός από τις πόζες, επιπλέον αντικείμενα θα γίνουν διαθέσιμα για να στολίσετε την ταυτότητά σας, όπως emblems και nameplates που θα καλύπτουν κάθε γούστο. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να προβάλλετε τις καρτέλες άλλων παικτών για να δείτε ποιος σας αφαίρεσε την ευκαιρία για να κερδίσετε το κοτόπουλό σας ή για να μάθετε τους συμμάχους σας.

Ένα ακόμη εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο θα είναι τα στατιστικά κάθε αγώνα. Οι παίκτες θα μπορούν να δουν αναλυτικά τον χρόνο που κατάφεραν να επιβιώσουν στο πεδίο του πολέμου, το όπλο που χρησιμοποίησαν περισσότερο, το σημείο που επέλεξαν να προσγειωθούν, την ζημία που προκάλεσαν ή αντίστοιχα έλαβαν και πολλά ακόμη. Αυτό θα δίνει μία καλύτερη εικόνα στον “κοτοπουλά” για να αναλογιστεί τα λάθη του και πως οδηγήθηκε στην ήττα ή την νίκη.

Τέλος, στα του gameplay το update 4.3 θα προσθέσει μία νέα καραμπίνα με ονομασία DBS (double barrel pump-action shotgun). Το συγκεκριμένο δίκαννο μπορεί να δέχεται δύο φυσίγγια, όμως η ζημιά που προκαλεί είναι τόσο τρομακτική που μέχρι και τα επίσημα patch notes γράφουν “The DPS on the DBS is OMG”. Για να το αποκτήσετε θα πρέπει να εντοπίσετε τα care packages και φυσικά...να τα προλάβετε.

Αυτά είναι τα σημαντικότερα που θα προσθέσει το νέο update του παιχνιδιού. Για να δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο patch του PUBG κάντε κλικ εδώ.

Tags: