Naughty Dog: Το The Last of Us Part II είναι ό,τι πιο μεγάλο και φιλόδοξο έχουμε κάνει

Ο Neil Druckmann μιλά για το παιχνίδι του
25 Σεπτεμβρίου 2019 13:53
Naughty Dog: Το The Last of Us Part II είναι ό,τι πιο μεγάλο και φιλόδοξο έχουμε κάνει

Μετά την δημοσίευση του νέου trailer για το The Last of Us Part II κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play, καθώς και την αποκάλυψη πως το μέγεθος του παιχνιδιού θα ξεπερνά τα 50GB, η Naughty Dog μιλώντας στο PlayStation Blog προέβη σε μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, ο director του παιχνιδιού, Neil Druckmann, επισήμανε πως η νέα περιπέτεια της Ellie είναι ότι πιο μεγάλο και φιλόδοξο έχει κάνει ποτέ το στούντιο.

Δουλεύουμε πάνω από μια πενταετία στο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να περιγράψω το τεράστιο βάρος και την πίεση του άγχους που νιώσαμε μετά την επιτυχία του πρώτου παιχνιδιού. Γνωρίζουμε πόσο πολύ η κοινότητα αγαπά τον κόσμο και τους χαρακτήρες του The Last of Us, ειδικά τον Joel και την Ellie. Το ίδιο τους αγαπάμε κι εμείς. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξοδέψαμε τόσα χρόνια πάνω στην ανάπτυξη. Θέλουμε να παραδώσουμε ένα παιχνίδι που θα είναι δίκαιο γι’ αυτούς τους δυο χαρακτήρες και θα’ χει να πει μια ξεχωριστή ιστορία. Μια ιστορία που ο πυρήνας της θα βασίζεται σε μια ερώτηση: Πόσο μακριά θα έφτανες για να αποδώσεις δικαιοσύνη σε αυτούς που έβλαψαν τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Η ιστορία του θα είναι άκρως συναισθηματική και θα καταπιάνεται με πολύπλοκα θέματα που ταιριάζουν στον κόσμο του παιχνιδιού. Από τα αρχικά στάδια της ανάπτυξης, συνειδητοποιήσαμε πως το The Last of Us Part II θα είναι ό,τι πιο μεγάλο και φιλόδοξο έχουμε κάνει ως studio σε αυτά τα 35 χρόνια ιστορίας μας. Για να πεις μια τέτοια ιστορία, το παιχνίδι χρειαζόταν να είναι τεράστιο. Θα πω απλά πως όσα είδατε στο τελευταίο trailer δεν ξύνουν ούτε καν την κορυφή του παγόβουνου.

Το The Last of Us Part II θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 21 Φεβρουάριου του 2020.