Borderlands 3: Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του με 5 εκ. πωλήσεις σε 5 μέρες

Το 70% των πωλήσεων ήταν digital αντίτυπα
23 Σεπτεμβρίου 2019 18:22
Borderlands 3: Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του με 5 εκ. πωλήσεις σε 5 μέρες

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Take-Two Interactive, το Borderlands 3 είχε μια σαρωτική εμπορική πορεία. Συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο της διάσημης looter shooter σειράς κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έσπασε πολλαπλά ρεκόρ.

Αναλυτικότερα, μέσα στις πρώτες πέντε μέρες του στην αγορά, το Borderlands 3 πούλησε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα. Σε σύγκριση με το Borderlands 2, ο τίτλος πούλησε 50% περισσότερα αντίτυπα στο ντεμπούτο του. Αξίζει να σημειωθεί πως το 70% των πωλήσεων ήταν digital, ενώ παρά την αποκλειστική διάθεση στο Epic Games Store, ο τίτλος πέτυχε το καλύτερο ντεμπούτο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στην ιστορία της 2K στην πλατφόρμα του PC.

Τα ρεκόρ δεν σταματούν όμως εδώ. Πλέον η σειρά Borderlands ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο σε καθαρές κρατήσεις και είναι μόλις το δεύτερο franchise της 2K που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Παράλληλα, είναι ο τίτλος με τις περισσότερες προ-παραγγελίες στην ιστορία της 2K και του Epic Games Store, καθώς και και ο τίτλος της 2K με τις γρηγορότερες πωλήσεις.

Ο κόσμος φαίνεται πως πραγματικά αγκάλιασε το νέο τίτλο της Gearbox. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εμπορική του πορεία πατώντας εδώ.