Μάλλον έρχεται νέο Batman παιχνίδι – Δείτε το μυστηριώδες teaser της WB Games

Με βασική ανταγωνιστική δύναμη το Court of Owls
23 Σεπτεμβρίου 2019 11:45
Μάλλον έρχεται νέο Batman παιχνίδι – Δείτε το μυστηριώδες teaser της WB Games

Αυτή την εβδομάδα, ένας από τους διασημότερους χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον Batman, τον οποίο έχουμε λατρέψει σε διάφορα κόμικς, σε ταινίες, σειρές και φυσικά και σε παιχνίδια.

Η ομάδα ανάπτυξης WB Games Montréal γιόρτασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο την μεγάλη επέτειο του θρυλικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, το στούντιο -που στο παρελθόν μας είχε χαρίσει μεταξύ άλλων το Batman: Arkham Origins- δημοσίευσε ένα αινιγματικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Στο διάρκειας είκοσι δευτερολέπτων βίντεο φαίνεται το σινιάλο Bat-Signal, το οποίο ανά διαστήματα διακόπτεται και εμφανίζονται στην οθόνη άλλα σύμβολα. Το στούντιο φαίνεται να προετοιμάζει το έδαφος για κάποιο νέο παιχνίδι, στο οποίο οι ανταγωνιστές θα είναι το Court of Owls. Η έντονη φημολογία ξεκίνησε από ένα πλέον διαγραμμένο tweet του θρύλου των κόμικς, Scott Synder, ο οποίος έκανε share το παραπάνω βίντεο με hashtag “bewarethecourtofowls”.

Με τα The Game Awards 2019 να βρίσκονται στον ορίζοντα και το επερχόμενο State of Play της Sony να απέχει μόλις μερικές ώρες, δεν είναι απίθανο η αποκάλυψη του νέου Batman παιχνιδιού να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.