Μελλοντικά μπορεί να έρθουν ολοκαίνουργια 2D Contra παιχνίδια

Δια στόματος Nobuya Nakazato
23 Σεπτεμβρίου 2019 09:24
Μελλοντικά μπορεί να έρθουν ολοκαίνουργια 2D Contra παιχνίδια

Πριν από οκτώ ολόκληρα χρόνια κυκλοφόρησε το τελευταίο 2D παιχνίδι στο σύμπαν του Contra, με ονομασία Hard Corps: Uprising. Μετά από τόσα χρόνια, λοιπόν, σας υπενθυμίζουμε πως ο επόμενος μεγάλος τίτλος της δημοφιλής σειράς ονομάζεται Contra: Rogue Corps και αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο 24 Σεπτεμβρίου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο DualShockers, ο Executive Producer του Contra: Rogue Corps, Nobuya Nakazato, μίλησε για το μέλλον του franchise και για το αν θα επιστρέψει στις ρίζες του, δηλαδή πίσω στα 2D παιχνίδια. Η απάντησή του ήταν θετική λέγοντας πως η Konami πρέπει να καινοτομήσει και να δημιουργήσει ένα εντελώς καινούργιο παιχνίδι και όχι ένα remaster με καλύτερα γραφικά και περισσότερο περιεχόμενο.

Ναι, μου αρέσουν τα παλιά 2D παιχνίδια και επίσης μου αρέσει να δημιουργώ φρέσκους τίτλους, αλλά μόνο το να αναβαθμίζεις τα γραφικά, να τα κάνεις πιο μοντέρνα και να δημιουργήσεις κάτι νέο μέσα από αυτό δεν είναι ο σωστός τρόπος να το κάνεις.

Πρέπει να μου έρθει μία νέα πρωτοτυπία, φρέσκιες ιδέες και ίσως να αλλάξω μερικά πράγματα από το συγκεκριμένο genre και ύστερα να αρχίσω να δουλεύω πάνω σε αυτό.

Το Contra: Rogue Corps σας υπενθυμίζουμε πως κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Tags: