Το Call of Duty: Modern Warfare θα είναι το εμπορικότερο παιχνίδι του 2019

Οικονομική αναφορά προβλέπει τις πωλήσεις του παιχνιδιού
21 Σεπτεμβρίου 2019 12:43
Το Call of Duty: Modern Warfare θα είναι το εμπορικότερο παιχνίδι του 2019

Κάθε χρόνο κυκλοφορεί και από ένα ολοκαίνουριο Call of Duty παιχνίδι και με το κοινό που έχει αποκτήσει η σειρά, η οικονομική του επιτυχία κάθε φορά είναι τεράστια μιας και βρίσκεται συνέχεια στην κορυφή των πωλήσεων. Την παράδοση αυτή φαίνεται πως θα συνεχίσει και το Call of Duty: Modern Warfare, ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο οικονομικός αναλυτικής του NPD Group, Mat Piscatella. Σε μία νέα του αναφορά, ο αναλυτής προβλέπει πως το νέο Call of Duty όχι μόνο θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη επιτυχία στον τομέα των πωλήσεων για το 2019, αλλά θα είναι μάλιστα το εμπορικότερο παιχνίδι του έτους.

Αν αυτό τελικά συμβεί, αυτή θα είναι η ένατη φορά που στα τελευταία 11 χρόνια όπου ένα Call of Duty παιχνίδι ήταν το εμπορικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Ο Piscatella συνεχίζει όμως τις προβλέψεις και πιστεύει πως μετά το πόνημα της Infinity Ward, στην πεντάδα θα ακολουθήσουν τα NBA 2K20, Madden 20, Borderlands 3 και τέλος, Mortal Kombat 11.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι προβλέψεις του Piscatella βγουν αληθινές και το νέο COD παιχνίδι καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφή των πωλήσεων. Να σας υπενθυμίσουμε πως ο τίτλος κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC.