Apex Legends: Η τρίτη σεζόν έρχεται και είναι “φωτιά” [ΒΙΝΤΕΟ]

Νέος χαρακτήρας, νέο battle pass και φυσικά, ακόμη περισσότερες μάχες
20 Σεπτεμβρίου 2019 15:54
Apex Legends: Η τρίτη σεζόν έρχεται και είναι “φωτιά” [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Respawn Entertainment “έσπασε” τη σιωπή της και ανακοίνωσε την ημερομηνία στην οποία η 3η σεζόν θα ανοίξει επιτέλους τις ψηφιακές της πόρτες. Ο καινούριος κύκλος θα έρθει με ένα νέο Battle Pass, θα φέρει το Series 2 για ranked play, ένα ολοκαίνουριο όπλο (charge rifle) και έναν ολοκαίνουργιο Legend ονόματι "Crypto".

Με ένα πολύ όμορφο animated cinematic trailer, η ομάδα μάς συστήνει στο νέο ήρωα λίγο πριν γίνει και αυτός ένας Apex Legend. Από το trailer μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από την προσωπικότητα του χαρακτήρα. Ο Crypto λατρεύει την τεχνολογία και χρησιμοποιεί ειδικά “drones παρακολούθησης” για να μάχεται, αλλά και παράλληλα να κρύβει την τοποθεσία του.

Η τρίτη σεζόν του Apex Legends θα ονομάζεται "Meltdown", μία ονομασία η οποία οφείλεται σε κάτι που έκανε ο ίδιος ο Crypto και προκάλεσε μία φοβερή καταστροφή. Λίγο πριν την αποκάλυψη του ήρωα, η EA μέσω του Twitter παροτρύνει τους παίκτες να επενδύσουν σε αυτό χωρίς να εξηγεί κάτι περισσότερο.

Η 3η σεζόν του Apex Legends, ή αλλιώς Apex Legends Season 3: Meltdown, θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου. Μέχρι τότε δείτε το παρακάτω trailer και πάρτε μία γεύση από τον Crypto.