Το Cyberpunk 2077 επηρεάστηκε σημαντικά από τα DLCs του The Witcher 3

Δια στόματος του level designer
19 Σεπτεμβρίου 2019 21:38
Το Cyberpunk 2077 επηρεάστηκε σημαντικά από τα DLCs του The Witcher 3

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσε στο VGC ο quest designer του Cyberpunk 2077, Max Pears, αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίας σχετικά με το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν στο μέλλον τα DLCs του The Witcher 3 στα αντίστοιχα DLC’s του νέου πονήματος της CD Projekt Red.

Ερωτώμενος για το ποιο είναι το όραμά του σχετικά με τα μελλοντικά DLC’s απάντησε:

Ως level designer, δεν είναι δική μου αυτή η απόφαση. Ωστόσο, γνωρίζω ότι η ομάδα σίγουρα ψάχνει διαρκώς τρόπους για το πώς θα τα κάνουμε. Στο Witcher 3 το UI για παράδειγμα, αλλά και σε άλλους τομείς, το παιχνίδι έγινε καλύτερο ποιοτικά σε συνεργασία με το community. Για το λόγο αυτό είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε και τώρα το ίδιο. Έχουμε εστιάσει όμως στο τι θέλουμε από τα μελλοντικά DLCs του Cyberpunk 2077.

Μάθαμε αρκετά από το Witcher 3 για τον τρόπο που λειτουργούν τα DLC’s, και το τι στρατηγική χρειάζεται ώστε να εφαρμοστούν αρμονικά με το κυρίως παιχνίδι. Το ίδιο θα κάνουμε και στο Cyberpunk 2077.

Επίσης, μιλώντας για τα side quest είπε:

Το παιχνίδι διαθέτει έναν τεράστιο κόσμο και τα side quest είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του κόσμου αυτού. Αρκετά αν θυμάστε από τα side quests του Witcher 3 έμοιαζαν σαν main quests. Δίνουμε όλη την απαραίτητη φροντίδα και αγάπη σε αυτόν τον τομέα.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.