Το Steam Library αλλάζει για πάντα εμφάνιση και μπορείτε να το δοκιμάσετε ήδη

Διαθέσιμο σε beta μορφή
18 Σεπτεμβρίου 2019 01:54
Το Steam Library αλλάζει για πάντα εμφάνιση και μπορείτε να το δοκιμάσετε ήδη

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, το ανανεωμένο Steam Library βρίσκεται επιτέλους σε απόσταση αναπνοής. Συγκεκριμένα, η Valve ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του στο ευρύ κοινό και έτσι ζητά τη βοήθεια των χρηστών, δοκιμάζοντας την beta έκδοση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε αυτή τη διεύθυνση και να πατήσετε το μπλε κουμπάκι που γράφει χαρακτηριστικά ‘Join The Beta’. Αυτό θα σας κατευθύνει στα Settings του Steam και από το κέντρο της καρτέλας Account μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη beta. Έπειτα, το πρόγραμμα θα κάνει επανεκκίνηση και η ανανεωμένη καρτέλα του Library θα είναι εκεί για να σας υποδεχθεί.

Το νέο Steam Library φέρει μια πιο όμορφη, σύγχρονη εμφάνιση και προσφέρει πιο γρήγορη πρόσβαση σε παιχνίδια που παίξατε πρόσφατα, στα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι σας, στις ενημερώσεις για τίτλους και φυσικά στην πλούσια συλλογή σας. Ένα από τα νέα του χαρακτηριστικά είναι πως μπορείτε να κάνετε τα δικά σας ψηφιακά ράφια και να τοποθετήσετε τα παιχνίδια σας σε κατηγορίες για παράδειγμα.

Παράλληλα, οι σελίδες των παιχνιδιών επίσης έχουν ανανεωθεί ριζικά.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Tags: