Το Gears 5 σάρωσε με 3 εκατομμύρια παίκτες σε μία εβδομάδα – Ρεκόρ γενιάς για το Xbox

Ο τίτλος της Coalition θέτει ψηλά τον πήχη
17 Σεπτεμβρίου 2019 12:28
Το Gears 5 σάρωσε με 3 εκατομμύρια παίκτες σε μία εβδομάδα – Ρεκόρ γενιάς για το Xbox

Το Gears 5 κυκλοφορεί εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα και ήδη έχει καταφέρει να σπάσει πολυάριθμα ρεκόρ για την Microsoft. Συγκεκριμένα, ο τίτλος που αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς κατάφερε να προσελκύσει μέσα στην πρώτη του εβδομάδα περισσότερους από 3 εκατομμύρια διαφορετικούς παίκτες. Πρόκειται για ένα νούμερο που είναι διπλάσιο από το αντίστοιχο ντεμπούτο του Gears of War 4.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft, το Gears 5 κατάφερε μάλιστα το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο για οποιοδήποτε παιχνίδι των Xbox Game Studios σε αυτή τη γενιά. Μάλιστα, ο τίτλος είναι γενικότερα ο πιο επιτυχημένος των Xbox Game Studios μετά το Halo 4 του 2012, όσον αφορά πάντα τους παίκτες στην launch εβδομάδα.

Τα ρεκόρ δεν σταματούν εκεί όμως, η Microsoft επισημαίνει πως το Gears 5 πέτυχε τριπλάσια νούμερα από το Gears of War 4 στο PC, σημειώνοντας το καλύτερο launch για οποιοδήποτε τίτλο του Xbox Game Pass στην πλατφόρμα, ενώ ήταν και το καλύτερο ντεμπούτο για οπουδήποτε τίτλο των Xbox Game Studios στο Steam.

Το Gears 5 είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την Xbox One οικογένεια κονσολών και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics πατώντας εδώ.