Το Discord καταργεί την βιβλιοθήκη παιχνιδιών της Nitro συνδρομής

Στις 15 Οκτωβρίου
16 Σεπτεμβρίου 2019 11:10
Το Discord καταργεί την βιβλιοθήκη παιχνιδιών της Nitro συνδρομής

Το Discord εισέβαλε στα χωράφια του Steam και του Xbox Game Pass τον περασμένο χρόνο, παρουσιάζοντας στον gaming κόσμο την εμπλουτισμένη έκδοση του Nitro. Πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία η οποία προσέφερε διάφορα χαρακτηριστικά, καθώς και πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με πάνω από 60 δωρεάν προς κατέβασμα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Super Meat Boy και Psychonauts, με κόστος $10 τον μήνα. Τα άσχημα ωστόσο νέα για εκείνους που απολάμβαναν τα παιχνίδια αυτά είναι πως το Discord αποφάσισε να απομακρύνει τη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας. Ο λόγος, όπως η εταιρία υποστηρίζει, είναι πως δεν υπήρχε αρκετή απήχηση από τη μεριά του κόσμου κι έτσι δεν θα προβεί σε ανανέωση του συμβολαίου με τις εταιρίες των παιχνιδιών που λήγει στις 15 Οκτωβρίου. Με σχετική μάλιστα ανακοίνωση, είπε συγκεκριμένα:

Λαμβάνοντας υπόψη το πολύτιμο feedback σας, έγινε ξεκάθαρο. Μπορεί εμείς και μερικοί από εσάς να απολαμβάναμε αυτά τα παιχνίδια, όμως η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των Nitro συνδρομητών δεν τα έπαιζε.

Όσοι επιθυμούν επιστροφή χρημάτων, μπορούν να το κάνουν επικοινωνώντας εδώ με το ανάλογο τμήμα. Η εταιρία ωστόσο θα διατηρήσει την συνδρομή στα $10 τον μήνα ακόμα και χωρίς τη βιβλιοθήκη, υποσχόμενη περισσότερα χαρακτηριστικά στο μέλλον που θα καλύψουν το κενό. Ήδη διπλασίασε το διαθέσιμο χώρο για τα uploads των παικτών στα 100MB και παράλληλα μείωσε τον αριθμό των boosts που χρειάζεται κάποιος για το Level 3 από 50 σε 20.

Tags: